Serie R'dam

Red Sofa in de Doelen

Het DoelenKwartet. Een strijkkwartet dat als geen ander in Nederland een onblusbare fakkel voor de nieuwe muziek draagt. Niet voor niets zijn de uitgesproken programma’s van het door de Doelen gekoesterde kwartet in de Jurriaanse Zaal afgeladen vol. Dit seizoen biedt het DoelenKwartet u één groot luisteravontuur, waarin met spiegelingen, dwarsverbanden en contrasten samenhang wordt gecreëerd. Voor deze boeiende, gevarieerde reeks concerten is, aldus het DoelenKwartet, ‘nieuwsgierigheid het enige wat nodig is om de ontdekkingsreis te laten slagen. De luisteraar wordt uitgedaagd, vervoerd en verleid.’

Poetry International
Voorafgaand aan ieder concert zal Bas Kwakman, directeur Poetry International, vanuit een persoonlijke invalshoek reageren op de programma’s en daarmee in taal een parallelle laag blootleggen. 
Download hier zijn teksten van 23 oktober 2016, 4 december 2016 en 8 januari 2017.

De serie van het DoelenKwartet wordt mede mogelijk gemaakt door de Stichting Bevordering van Volkskracht, Stichting Verzameling Van Wijngaarden-Boot, Van Cappelen Stichting en Gemeente Rotterdam, dienst Kunst en Cultuur.

Red Sofa

Seizoen 2016/2017

Prijzen
Losse kaart: € 25,00
Jongeren < 27 jaar: € 10,00
Abonnement serie DoelenKwartet: €87,50
De Red Sofa Bankpas 2016-2017 biedt voor slechts € 89 toegang tot alle Red Sofa-concerten (indien beschikbaar).

De kaarten zijn verkrijgbaar aan de kassa van De Doelen
tel. 010 - 217 17 17
www.dedoelen.nl